Generelt om bryllupsfotografering

Valg af bryllupsfotografer – Når der skal vælges en bryllupsfotograf, så er det altid med et udgangspunkt i de billeder den enkelte bryllupsfotograf leverer. Jeres bryllupsfotos skal altid være noget unikt og i skal derfor kigge på om de bryllupsbilleder fotografen præsenterer på sin side er billeder i kan se jer selv som en del af.

Valg af bryllupsfotografer

Det at vælge en bryllupsfotograf

Det at vælge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder er, som en proces man må igennem for at sikre sig, at man finder den helt rigtige bryllupsfotograf. Billeder fra jeres bryllup er et uvurderligt minde man skal se på hele livet, og man skal når man ser dem fyldes glæde og gode minder fra den store dag hvor man blev gift. Lige præcis derfor, er det mega vigtigt at i finder frem til den helt rigtige bryllupsfotograf til at levere jeres bryllup billeder. For det direkte modsatte eksisterer nemlig også: Og tænk hvis i ved valget af bryllupsfotograf rammer forkert, og får middelmådige eller dårlige bryllupsbilleder.

Det første mange kigger på ved valg af fotograf til deres bryllup, er fotografens portefølje. Altså billeder fra andre bryllupper, som er med til at give en ide om hvad fotografen kan og hvilken stil/rød tråd man ville kunne forvente at se i sine egne bryllupsbilleder.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/holte/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/horsens/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/nordsjaelland/horsholm/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/ikast/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/kalundborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/kolding/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/korsor/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/lemvig/
Det at vælge en bryllupsfotograf

De forskellige elementer der skal fotograferes ved et bryllup

Når i skal planlægge jeres bryllupsdag, er det vigtigt at sikre jer i indtænker selve bryllupsfotograferingen. Både hvad i ønsker der skal laves billeder af og den tid bryllupsfotografen skal brude på at lave jeres bryllupsfotos.

Der er flere elementer der er essentielle for at jeres bryllupsbilleder som “serier” hænger sammen og fortæller “jeres historie”, og ikke “bare” ender med at blive bryllupsportrætter.

  1. Billeder ved kirken, både før, under og efter vielsen
  2. Selve bryllupsportrætterne på en eller flere udvalgte lokationer
  3. Billeder fra receptionen og feststedet, herunder detalje billeder
  4. Billeder af gæster, både som par/enkeltvis og det store gruppefoto
  5. Fest og Stemnings billeder fra bryllupstaler, middagen, brudevalsen etc
  6. Generelt om bryllupsfotografering

Selve bryllupsportrætterne er naturligvis de vigtigste, og sørg derfor at sætte godt tid af til disse. Som ofte min en time eller mere. Så fotografen har tid til at være kreativ og lave så mange forskellige og spændende bryllupsfotos som muligt.