Billeder ved kirken – Vi er på denne opgave med før vielsens start. Dvs. fra en halv time før og indtil cermonien er overstået. Her har man som fotojournalist og kunstfotograf en kanon mulighed for at lave en serie bryllupsbilleder, der udstråler den intense spænding og de følelser,
den ventende brudgom har, mens han venter, og familiens øjne er på ham.

https://www.forevigt.dk/ebeltoft/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/esbjerg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/fyn/faborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/fredericia/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/nordjylland/frederikshavn/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/fyn/
bryllupsfotografer Nordjylland

spændingen hos gommen

At se og opleve spændingen hos gommen, og bruden når hun ankommer til kirken, og hun venter spændt på at gå ind, er helt fantastisk.
Hvor hun står trækker vejret dybt, inden dørene i kirken åbnes, og musikken starter. Hun knuger sin fars hånd, og den smukke brud træder ind i rummet.
Bruden og gommens blikke mødes og brudens bliver kærligt modtaget af gommen ved alteret.

bryllupsfotograf ved kirken

fotojournalistiske billeder

Vi laver med sin fotojournalistiske tilgang mange forskellige vinkler på disse situationer, så intet går tabt. Alt bliver foreviget.

Efter vielsen er overstået, er bryllupsfotografen igen på pletten når døren går op. Der laves flotte billeder af Jeres udgang fra kirken som brudepar, af gæsternes lykønskninger, kasten med ris, og andre følelsesledede situationer.

Bryllupsfotografen har specialiseret sig i at arbejde som fluen på væggen, og får derfor nogle helt unikke og spændende vinkler og gode situationer fanget.

Læs mere om fotografering i Nordjylland