Hele konceptet omkring kongebilledet er lånt fra de royale

Kongebilledet – Hele konceptet omkring kongebilledet er lånt fra de royale. Bryllupsfotograf.en har mange forespørgsler på netop dette populære billede, hvor man på et stort fotografi kan vise alle Jeres gæster og Jer selv, som I ser ud på den store dag. Et super godt minde når nogle af de kære familiemedllemmer engang ikke længere er iblandt os. I skal sørge for en person som er med til at sikre at alle par-billeder af gæster samt kongebilledet bliver lavet.

Kongebilledet med alle bryllupsgæster

Vi anbefaler at lade os være med til at udvælge en større forstørrelse til netop dette billede, da en for lille billedstørrelse kan gøre det svært at se alle gæster og Jer selv ordentligt! Bryllupsfotografering er en vigtig del af et bryllup fest. Takket være fotografen og hendes arbejde, er vi i stand til at huske igen og igen og opleve de glade øjeblikke. Kongebilledet er den sikreste måde hvorpå alle gæsterne kommer med på billeder fra den store dag.

bryllupskage

Billeder fra receptionen med kageskæring og stemningsbilleder

Læs mere om professionel bryllupsplanlægning her.

Billeder fra receptionen med kageskæring og stemningsbilleder. Mulighed for parbilleder af gæsterne + kongebillede. Bordpynt og bordopdækning. Omgivelserne. Sørg for jeres bryllupsfotograf får det hele med. Når det drejer sig om bryllupper, er der ikke to der er ens, og derfor har jeg også kun priseksempler – jeg laver gerne et tilbud ud fra lige præcis jeres ønsker, så I får præcis det, som I drømmer om. … vielsen og receptionen. I får smukke portrætter og mulighed for at lave kongebillede, gruppebilleder og parbilleder.

Læs mere :