Bryllupsforberedelsen er vigtig

Bryllupsforberedelse – En super flot bryllupsbilled-serie kan blive til, ved at vi har fået lov til at være med hos bruden (evt. gommen også) under selve forberedelsen til vielsen. At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave. Det er en af livets vigtigste begivenheder, og da de færreste har prøvet at arrangere et bryllup før, kan man kan nemt miste overblikket. Derfor er en god huskeliste til brylluppet en stor hjælp. Et godt råd er at printe listen ud, så du kan afkrydse på den og hænge den på en opslagstavle eller lignende. Jeg ønsker jer et rigtig godt bryllup og bryllupsforberedelse.

  • Hvilken type bryllup I gerne vil have: Et stort bryllup eller det lille intime og hyggelige. Skal brylluppet holdes Hjemme eller ude. Bestiller i maden ved catering eller mad fra en restaurant. Skal det været et formel bryllup eller ren afslapning. Hvilken tid på året?
  • Beslut jer for et bryllupsbudget og find datoer, gerne en dato hvor alle jeres nøglegæsterne kan. Sørg for der ikke ligger en barnedåb eller rund fødselsdag i familien lige op af. Husk på jeres budget hele vejen igennem planlægning af brylluppet. Få lavet en booking af kirke og feststedet, hvor I vi holde receptionen og bryllupsfesten.
  • Overvej, hvor meget I selv vil stå for. Hvis I har rigelig travlt med karrieren og børnene, men stadig gerne vil have et helt unikt og personligt bryllup, så overvej at allierer jer med et nogle venner eller familie fra omgangskredsen. I kan også overveje at hyre en wedding planner til at hjælpe med selve bryllupsplanlægningen.
  • Kontakt jeres favorit feststeder og lav forhåndsreservationer. Nogle gange kan det være nødvendigt at forhåndsreservere flere feststeder i et par uger, indtil man får kirke, budget, feststed og dato til at gå op. Dette er en typisk weddingplanner eller assistent-opgave, hvis I har travlt, da leverandører ofte skal kontaktes i jeres arbejdstid.
  • Sammenfat jeres gæsteliste til hvv. reception og bryllupsfest, hvis den ikke er den samme. Husk at tælle jer selv med. Overvej om børn er velkomne eller ej. Selvfølgelig skal man tænke på fremtidige relationer, når man laver gæsteliste.

Selve forvandlingen

Selve forvandlingen fra hverdagens rammer til den smukke prinsesse i hvidt, er noget af det mest unikke og smukke en fotograf kan dokumentere! Make-up og styling, en tur til frisøren, samværet inden med familien, spændingen på vej mod kirken. Alt dette foregår i trygge rammer valgt af Jer, og danner kulisse for denne flotte pre-wedding serie!

Læs også: