Bryllupsbilleder Svalegaarden

Så kom turen til bryllupsfotografering ved Svalegaarden i Aalborg. Bryllupsfotograf Vores Store Dag er jo, som bekendt landsdækkende bryllupsfotografer og kommer mange spændende og hyggelige steder i jobbet, som bryllupsfotograf. Efter vielsen i Hasseris kirke gik turen til det hyggelige Svalegaarden.

Brudeparret bød gæsterne velkomne med champagne og bryllupskage. Vi fotograferede en masse dejlige stemningsbilleder imens de mange bryllupsgæster hyggede sig på Svalegaarden. Efter receptionen gik gæsterne op for at slappe af og klæde om til bryllupsfesten. Imens fik vi en god time alene sammen med brudeparret, hvor vi leverede de kreative officielle bryllupsportrætter.

Svalegaarden bryllupbryllupsfoto-80bryllupsfoto-71

Svalegaarden ved Aalborg (bryllup)

Hoteller i nærheden af Svalegaarden :

  • Aalborg Airport Hotel
  • BEST WESTERN Scheelsminde
  • Hjorths Badehotel
  • Nørre Vosborg

Vores tids bryllupfester bærer præg af at være personlige og med mange detaljer, der afspejler brudeparrene. Der bliver lagt meget vægt på, at brylluppet har et individuelt præg, som kommer til udtryk i maden og vinen der bliver valgt, men også ved selve festen.

bryllupsfoto-61bryllupsfoto-62bryllupsfoto-46

Bryllupskage

Bryllupskagen til det perfekte bryllup skal naturligvis være smuk, præsentabel og smage himmelsk. Kagen er en af de vigtigste begivenheder på den store dag, der samler brudeparret og gæsterne på en uforglemmelig og intim måde.

bryllupskage aalborg

Med  vores konditor kan I selv designe jeres bryllupskage til den store dag, og I kan dermed sætte jeres helt personlige præg på stil, pyntning og smag.

  • Svalegaarden Hasseris
  • Einar Packness Vej 2
  • DK-9000 Aalborg

Se flere kreative bryllupsfoto fra Aalborg her.